Van april 01-15 september

 
 

Een mooi 4 sterren camping met mooie faciliteiten

Gasten van La Pommeraie Ocean ****, u kunt genieten van 1 april tot 15 september, het overdekte zwembad tot 28 ° C en de jacuzzi verwarmd. De dia's zijn open en verwarmd tijdens de schoolvakanties (Pasen / zomer) en lange weekenden. en de jacuzzi. Kinderen kunnen zich vermaken. Een grote spellen lucht is voor hen beschikbaar, evenals een springkasteel en minigolf. U kunt fit in de fitnessruimte of in de open lucht op het lichaam-boomers koers te houden. Als een paar, familie of vrienden verblijven kunnen sportman zijn: een strand aan de camping verwelkomt u voor uw games beach volleybal en badminton, tafeltennis staan ​​tot uw beschikking en een jeu de boules veld. Op het sportveld, kunt u tennis, basketbal, handbal, voetbal te spelen. Het recreatiecentrum sportuitrusting is beschikbaar in de lening die bij de receptie. Een speelkamer (munt) met TV is ook beschikbaar voor de gasten bij de opening.

Grocery Dienst

Camping La Pommeraie de l'Océan beschikt over een kleine supermarkt geopend vanaf de opening van de camping waar je alledaagse producten , zoals toiletartikelen , suiker , pasta , koffie filters , water kan vinden . Voor uw meest belangrijke races , vindt u diverse winkels in de omgeving , waaronder een apotheek tegenover de camping bakkerij 400m Intermarché 3km, een acht tot acht en een Hyper Casino 5km . Lokale markten worden gehouden in verschillende steden in de buurt . Dus op maandag en vrijdag , kunt u naar de markt Concarneau . Trégunc op de biologische markt vindt plaats op dinsdagmiddag en de traditionele markt op woensdagochtend . Zaterdag is in Pont - Aven en Nevez . Op zondag kunt u ontdekken dat La Forêt Fouesnant .

Brood en gebak

Camping La Pommeraie Ocean biedt vanaf de opening dienen brood en gebak met stokbrood , croissants en pain au chocolat . Voor meer keuzes , kunt u lopen naar de uitstekende bakker ligt op 400m van de camping.

Wifi

De hele camping is uitgerust met een Wi - Fi-netwerk met pakketten op maat van kleine en grote toepassingen .

Huurfiets op de camping

Een fietsverhuur kunt u anders de regio te ontdekken . Kinderen en volwassen fietsen van verschillende grootte zijn beschikbaar . Verschillende fietsroutes zijn gemarkeerd in de buurt van de camping.

Wasserette

De camping is uitgerust met sanitaire voorzieningen en een wasserij. De sanitaire blokken zijn open toegang en het wassen en drogen van tokens en waspoeder doses zijn te koop bij de receptie. Bij de receptie, aarzel dan niet om een strijkijzer vragen.

Apparatuur lening

Voor uw vrije tijd : Bordspellen , ballen, rackets , mini- golf -apparatuur , bowling ballen , boeken en netten zijn ook beschikbaar op de lening bij de receptie. Voor uw comfort en welzijn : Strijkijzers , stofzuiger en een haardroger zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Bar en catering

U vindt verschillende restaurants égalemant 400m van de camping als Grappa, de crêperie De Zeeman op de Noroit bar, brasserie Mervent en het einde van het punt de brouwerij Pass De haven, waar u kunt eten ijs, pannenkoeken en mosselen frietjes. Het uitzicht is magisch haven en van de Glénan eilanden.

Welzijn

De camping biedt gratis ter beschikking van de opening van de camping een fitnessruimte en een buiten het lichaam boomers natuurlijk. In het zwembad kunt u genieten van een spa , jet ligstoelen , een waterval zwanenhals en aquabikes .

 
 
 
Plaisir aquatique à 28/30°C
Zabawa w wodzie przy temperaturze 28/30°C
Vos vacances à la pointe de Trévignon
Uw vakantie op de tip van Trevignon
Farniente & détente
Farniente & détente
Face aux îles Glénan
Geconfronteerd met Glénan Eilanden
Les pieds dans l'eau à Concarneau
Les pieds dans l'eau à Concarneau