Funny club 3-9 jaar oud

 
 

Op Camping La Pommeraie de l'Océan , het is een gratis kinderclub elke ochtend ( behalve op zaterdag ) en 2 keer per week continu dag . Een team van animatoren verwelkomt uw kinderen van 3 tot 9 jaar. Geen eerdere inschrijving te worden gedaan als er geen beperkt aantal plaatsen . Elke ochtend moet uw kind worden begeleid naar de club en moet worden teruggevorderd op elk einde van de sessie . Registratie is op de site . Hier zijn kinderen van de partij ! Geleid , begeleid door onze dynamische en ervaren animatoren , zullen ze goede tijd buitenshuis wonen . Met de veelheid van activiteiten die wij hen voorstellen hun ochtenden en dagindeling is verpakt onder het teken van vreugde en vriendschap.

Sportieve activiteiten

Facilitators bieden sportieve activiteiten, zoals mini - Olympische Spelen en andere outdoor team spellen ( cat neergestreken, dodgeball , zon 1.2.3 ) . Deze spellen zijn kamperen op het strand , in de ruimte gewijd aan de club spelen of op het sportveld . Sommige sportieve activiteiten kan ook binnenshuis worden gedaan en Twister Net dans.

Leuke activiteiten

Sommige activiteiten die door het team , zal spreken tot de verbeelding en de verbeelding van uw kind / kinderen : verhalen , poppen , mime spelen , leugenaar - leugenaar , Pictionary , make-up , dans zomer etc.

Handmatige activiteiten

De creativiteit van uw kind / kinderen kan door de begeleiders worden aangevraagd als voor het creëren van fotolijst " souvenir fotoclub / vakantie souvenir" of waarom niet de creatie van poppen , accessoires.

Dagen per week continu

2 keer per week, uw / uw kind (eren ) blijven continu dag bij de club . De lunch wordt dan verzorgd door de gastheren en voor degenen die wensen is het mogelijk om het diner ( tegen betaling) bevatten . Voor de lunch wordt er een pre - registratie vereist bij de bar .

 
 
 
Se faire des copains pendant les vacances
S'émerveiller et se défouler
Les ateliers du club enfants