Club-in 10-17 jaar oud

 
 

Op Camping La Pommeraie de l'Océan, het is een gratis tienerclub elke ochtend ( behalve op zaterdag ) . Een team van animators heet uw tieners van 10-17 jaar . Geen eerdere inschrijving te worden gedaan als er geen beperkt aantal plaatsen . Onze animators bieden hun tal van activiteiten . Met hen , geen manier om zich te vervelen!

Sportieve activiteiten

Facilitators bieden sporten zoals de Olympische Spelen en andere outdoor team spellen ( dodgeball, strand badminton ) . Deze spellen zijn kamperen op het strand , in de ruimte gewijd aan de club spelen of op het sportveld . Sommige sportieve activiteiten kan ook binnenshuis worden gedaan en Twister Net dans.

Leuke activiteiten

Sommige activiteiten die door het team , zal spreken tot de verbeelding en de verbeelding van uw / uw tiener : mime spelen , leugenaar - leugenaar , Pictionary , karaoke , dansen de zomer , enz.

Handmatige activiteiten

De creativiteit van uw / uw tiener kan door de begeleiders worden aangevraagd als voor het creëren van fotolijst " souvenir fotoclub / vakantie souvenir" of waarom niet het maken van accessoires.

 
 
 
Se faire des copains pendant les vacances
S'émerveiller et se défouler
Les ateliers du club enfants