Club-in 10-17 jaar oud

 
 

Op Camping La Pommeraie de l'Océan, het is een gratis tienerclub elke ochtend ( behalve op zaterdag ) . Een team van animators heet uw tieners van 10-17 jaar . Geen eerdere inschrijving te worden gedaan als er geen beperkt aantal plaatsen . Onze animators bieden hun tal van activiteiten . Met hen , geen manier om zich te vervelen!

Sportieve activiteiten

Facilitators bieden sporten zoals de Olympische Spelen en andere outdoor team spellen ( dodgeball, strand badminton ) . Deze spellen zijn kamperen op het strand , in de ruimte gewijd aan de club spelen of op het sportveld . Sommige sportieve activiteiten kan ook binnenshuis worden gedaan en Twister Net dans.

Leuke activiteiten

Sommige activiteiten die door het team , zal spreken tot de verbeelding en de verbeelding van uw / uw tiener : mime spelen , leugenaar - leugenaar , Pictionary , karaoke , dansen de zomer , enz.

Handmatige activiteiten

De creativiteit van uw / uw tiener kan door de begeleiders worden aangevraagd als voor het creëren van fotolijst " souvenir fotoclub / vakantie souvenir" of waarom niet het maken van accessoires.

 
 
 
Se faire des copains pendant les vacances
Maak vrienden tijdens de feestdagen
S'émerveiller et se défouler
S'émerveiller et se défouler
Les ateliers du club enfants
De workshops van de kids club