Welcome to your campsite in South-Brittany

 
 

Uw vakantie op een 4-sterren camping aan zee in het zuiden van de Finistère

Camping Airotel La Pommeraie de l’Océan ****is ideaal gelegen op 900 m van het grote zandstrand met helder water van de Pointe de Trévignon, in het plaatsje Trégunc, tussen Concarneau en Pont-Aven. Deze camping, met "Camping Qualité" label en onderdeel van "Campings Luxe", heet u welkom van 1 april tot 15 september, op een prachtig, groen terrein van 7,5 ha midden in de Cornouaille Sud, tegenover de Glénan-archipel (met het meest heldere water van Bretagne).

De zee is bereikbaar via een wandelpad op 250 m van de camping, dat leidt naar de stranden en het GR34 kustpad. Bij het haventje zijn er verse zeevruchten en vis te koop. Hier vindt u ook brasserie-restaurantjes, crêperies en ‘s zomers een wekelijkse markt met seizoen producten.

 

Vakantie in het zuiden van de Finistère

Deze camping is ideaal gelegen aan de Pointe de Trévignon in het zuiden van de Finistère, in het plaatsje Trégunc ("Terre Marine" in het Bretons), een badplaatsje dat bekend staat om zijn 23 km aan kust en traditionele gastronomie, vlakbij Concarneau en zijn beroemde Ville Close (oude binnenstad), omringd door prachtige landschappen.

Kust en zeelucht

De camping heet u van harte welkom op een prachtig, groen terrein van 7,5 ha op 900 m van de fijne zandstranden, baaitjes, duinen en de haven van de Pointe de Trévignon.

Het wandelpad naast de camping neemt u mee tot het G34 douanepad, met zicht op de Glénan-archipel en het meest heldere water van Bretagne. Deze parel aan de kust, met haven en het Natura 2000 deel van Trévignon, ligt in een adembenemend landschap waar stranden en duinen nog ongerepte gebieden met meertjes en natuurlijke lagunes omringen en schept het bijzondere decor van deze camping.

 
 
Plaisir aquatique à 28/30°C
Waterplezier tot 28/30°C
Vos vacances à la pointe de Trévignon
Vakantie aan de Pointe de Trévignon
Farniente & détente
Bijtanken & ontspannen
Face aux îles Glénan
Tegenover de Glénan-archipel
Les pieds dans l'eau à Concarneau
Aan het water in Concarneau