Welcome to your campsite in South-Brittany

 
 

Kampeervakanties in 4 sterren Seaside in Zuid- Finistère

Ideaal gelegen op 900 m van de stranden en baaien met turquoise wateren van de La Pointe de Trévignon , over de stad Trégunc tussen Concarneau en Pont - Aven , La Pommeraie de l'Océan **** , het label "Camping Kwaliteit" en geselecteerd door "Luxe campings" open van 1 april - 15 september op een prachtig terrein van 7,5 ha groen en bloemrijke camping ontvangt u in het hart van Zuid- Cornouaille , tegenover de Glénan -archipel ( de meest heldere water van Groot-Brittannië ).

De zee is op loopafstand van een voetpad op 250 m van de camping die u toelaat om toegang tot de stranden en kustpad GR34 . Ook op de kleine haven van de rechtstreekse verkoop van verse schaaldieren en vis , pannenkoek huizen en brouwerijen en in de zomer een wekelijkse markt.


 

Vakantie in Zuid- Finistère

Gunstig gelegen aan de Pointe de Trévignon in Zuid- Finistere , op de gemeente van Trégunc " Terre Marine " de grote Concarneau , camping heet u welkom in het hart van Zuid- Cornouaille , tegenover de Glénan -archipel ( de duidelijkste wateren Britain ) . Met zijn zandstranden en turquoise wateren op loopafstand vindt u ook de kleine haven van de rechtstreekse verkoop van verse vis en pannenkoek huizen en.

Coastal marine en de frisse lucht

Camping heet u welkom op een prachtige plek van 7,5 ha groen en bloemen op 900 m van de zandstranden , baaien , duinen en de haven van La Pointe de Trévignon . Een wandelpad op 250 m van de camping brengt u naar de stranden en kustpad GR34 die u toelaat om de landschappen van de kust te ontdekken en te genieten van het buitenleven . In de haven van La Pointe de Trévignon : de verkoop van schaaldieren en dagelijks verse vis op de veiling en de wekelijkse markt seizoensgebonden producten.

 
 
Plaisir aquatique à 28/30°C
Zabawa w wodzie przy temperaturze 28/30°C
Vos vacances à la pointe de Trévignon
Uw vakantie op de tip van Trevignon
Farniente & détente
Farniente & détente
Face aux îles Glénan
Geconfronteerd met Glénan Eilanden
Les pieds dans l'eau à Concarneau
Les pieds dans l'eau à Concarneau